<
materiale electrice
Meniu
Promotii

ZapGrid RomaniaTABLOURI ELECTRICE DE MEDIE TENSIUNE

Structura din tabla de otel cu grosime minima de 2 mm. Structura metalica, similara pentru diverse compartimente, īn general este compusa din doua celule a caror separatie se obtine prin intermediul unor sectionatoare de linie rotative, montate cu casete exportabile. Īn celula superioara īn general sunt montate barele omnibus. Īn celula inferioara se instaleaza īn functie de tipul compartimentului: terminale cablu, īntrerupatoare, semnalizatori de tensiune capacitivi, sectionatori de īmpamāntare, transformatoare TA si TV.


tablouri medie tensiune

Toate compartimentele sunt prevazute cu ferestre īnchise cu elemente din policarbonat transparent de īnalta rezistenta. Panouri de īnchidere laterale si posterioare fixe sau detasabile, usa frontala cu deschidere cu balamale, prevazuta cu māner de interblocare cu sectionatorul de linie.

Manevrele se pot efectua din partea frontala a compartimentului cu blocaje care ofera garantie maxima īn ceea ce priveste siguranta personalului si īn particular impiedica accesul la celula daca aceasta nu este scoasa de sub tensiune si legata la pamānt.

Principalele blocaje sunt: blocaj mecanic īntre separatorul de linie si separatorul de īmpamantare, blocaj separator linie / īmpamāntare la deschidere poarta, blocarea usii daca nu este īnchis separatorul de īmpamāntare.

NoutatiVa invitam in data de 07.10.2009 la prezentarea sustinuta yutidla sediulgffhghghhhhhgh i Fantini Cosmi

Copyright © S.C. ZapGrid Romania SRL 2020